Masal Oku

Wiki Article



Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim bile yargılandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçerken dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Masallar umum tarafından yaratılan, kuşaktan kuşağa mevrut ve basitmafevkü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en popüler ve dörtköşe masallar konum almaktadır. Masallar genel olarak valide ve ata tarafından çocukların uyuması midein okunur.

Aldanmaz adam hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir aldanmaz adam varmış. Böcü eş herkesten münezzeh yaşamakta ve insanoğluın ona muhatara vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen kurnaz adam bir zamanlar…

Özellikle şartlar ve durumlar ne olursa olsun kişilerin eksiksiz birer kişioğlu olarak kalmaya devam etmesi gerektiği, nefret kadar duygular namına sevginin mekân almasının gerektiğini anlatmaktadır.

En tatlı kesik masallar arasında zemin alan bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da ünsiyet hesabına çocuklara çok dobra bir örnek olurken, az çok endamsız yalnız ruhlu bir masaldır.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Dikkate tuzakınmayan sivrisinek sıkı sinirlenmiş. Kendini kral zanneden kükremekın ne kanadı var ki uçabilsin ne de iğnesi var ki bana karşı seferabilsin,

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Yaşlı gacı dürüstşam eve encam olan torununa hap etmek hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak hükümlamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar verilmiştir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene yargılanmış olup elan sonrasında Tibet Nehri’ne atıktır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Türki peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir özge masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı zemin düzenıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi iş derunğine zemin verilmiş olduğunu kaygı edenler midein hazırladık.

Prensese aşık olan Keloğlan ona ulaşmak karınin âlim Ağababa’nin namına söylediklerini yapan Keloğlan’ın başından güzeşte olayları mevzu edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Bu hikayede çekilen zorluklar ve maruz emeklerin zıtlığının bir çırpıda harcanmaması icap ettiğini çocuklara aşılarken, harcamalarımızı yaparken titiz olmamız gerektiği ve kendimizi bileğil tüm ailemizi düşünmemiz gerektiğini bizlere aktarmaktadır.

İyilik perisi, Çok münezzeh diyarlarda herkese medet etmek talip ve yardım ettiğinde ışıklı olan bir peri evetşarmış. bu periye herkes iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi niteleyerek seslendirmiş. İyilik perisi kimin desteğe ihtiyacı varsa elden yönına gider…

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması derunin uyarı ile başlamaktadır. Keloğlan camına bir kuş konduğunda telaşla hariçya çıkar ve kuşu yakalamaya çkızılışır. Fakat keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page